gravatar

2009.10.31 Tagja voltál, kiestél

Ha hiszed, ha nem Karácsonyig már kevesebb, mint 2 hónap van hátra!
Te is szoktál Karácsonyra ajándékot adni szeretteidnek? És te is gondban szoktál lenni, hogy mi is legyen az ajándék? Te is amolyan igazi Ajándékot adnál – nagy „A”-val? És tanácstalan vagy?
Nos van egy jó hírem: a TNI már márciusban gondolt a Karácsonyi ajándékozási hullámra ui. ekkor váltak a TNI Home termékek drasztikusan (40-50-60%-al) olcsóbbá. Arra gondoltam ezekből a termékekből fogok ajándékot választani az idén, te is?
A HOME termékek között nagyszerű karácsonyi ajándékokat találsz, a megszokott prémium TNI minőségben. Íme néhány példa
TePoema arcápoló csomag (négyféle termék: tisztítás, tonizálás, regenerálás és táplálás), 8.960 Ft. Egy ilyen csomag legalább 2 hónapra elegendő a mindennapos arcápoláshoz, ráadásul egy gyönyörű díszzacskót is kapsz, így még a csomagolásra sem kell gondolnod.
Hajsampon három féle (volumennövelő, hidratáló, regeneráló, nagyon kevés kell belőle, sokáig elegendő) 350 ml. 2.560 Ft.
Skin Supplement tusoló gél (nagyon kellemes illatú, gazdaságos) 350 ml. 2.135 Ft.
Skin Supplement borotválkozó gél 100 ml. 1.920 Ft. stb.
Tipp: Rendeld meg ezeket a termékeket a Tahiti Noni juiceval együtt, és a szállítási  ingyenes – beteszik a dobozba őket.
A teljes webes termékkatalógust itt találod, aktuális árakkal, akciókkal, leírásokkal.


Egy időkorlátos ajánlat, mely dec 31-én lejár


Ez a SIKER PROGRAM, amely PLUSZ pénzjutalmakkal ismeri el a magasabb kategóriába lépést. Íme néhány jutalom kedvcsinálónak, a részletekért jelentkezz, van még idő egy jó hajrával te is kaphatsz belőlük.
·         Jade szint 100.000 Ft.,
·         Jade Elite szint újabb 100.000 Ft.,
·         Gyöngy szint 200.000 Ft.,
·         Gyöngy Elite szint újabb 200.000 Ft., (a legmagasabb elérhető díj 1 millió dollár!).
·         Életmód bonusz (legtöbb helyen autó bonusznak nevezik és meg is kell venni a gépkocsit, hogy megkaphasd, a TNI-nál arra költöd amire akarod 150.000 Ft.-tól),
·         Ingyenes utazások, az USA-ba, Tahiti-re, stb.


Könnyített csatlakozás


Volt már olyan jelölted aki nem tudott az indulásba 50.000 Ft.-ot befektetni? Vagy egyszerűen nem tudott volna mit kezdeni a 4 üveggel? Nos, július 1-től, lényegesen könnyebbé vált a terméktanácsadói csatlakozás, vagyis az üzletépítés elindítása, érdemes ismét megemlíteni nekik.
Most kevesebb, mint a fele összegért teljes jogú terméktanácsadói tagságot lehet váltani.
Nincs regisztrációs díj (eddig: 8.500 Ft. volt), és már két üveg TNJ vásárlása elegendő a tagsághoz. (22.000 Ft. plusz 1.810 Ft. szállítási díj). Minden bonuszra jutalékra és ösztönzőre jogosult az így induló is!


Tagja voltál, kiestél…


Tagja voltál a TNI hálózatának, de valami okból kiestél, vagy van olyan ismerősöd akivel ez megtörtént? (Ez olyankor történhet meg, mikor egy év és egy hónapon át semmit, de semmit nem rendeltél.)

Ilyenkor „felfüggesztett” státuszba kerülsz és eltűnik a neved és az ID (azonosítási) számod a listákról, csak kiskereskedelmi áron rendelhetsz. Az esetleges alsóvonalad az első aktív szponzorhoz csúszik fel - véglegesen.

Ha úgy döntesz, hogy reaktiválod a tagságodat, hogy ismét nagykereskedelmi áron rendelhess, alsóvonalat építhess és jutalékra jogosult legyél, nagyon egyszerűen megteheted.

Különleges lehetőség, 2009 december 31-ig!

Már 2 üveg vásárlásával is reaktiválhatod a tagságodat, ez csupán 23.810 Ft.-ba kerül (házhoz szállítva utánvéttel). Ki kell töltened egy jelentkezési lapot és a rendeléssel egy időben eljuttatni a TNI budapesti központjába. Ha emlékszel még a régi ID számodra tüntesd fel a lapon, ha nem írsz semmit, kapsz egy újat.

Mindezt elintézheted interneten is  www.tni.com/zanin vagy ha papír alapú jelentkezési lapot szeretnél, írd meg a levelezési címedet és küldök egyet.


Néhány linket is ajánlok figyelmedbe, hasznos információkat találsz bennük:


www.tinyurl.com/ronyitas A TNI két éve nyitotta meg a romániai piacot, néhány kép a nyitórendezvényről (kapcsold be a számítógéped hangszóróit, hang is van!)

www.nonijano.5ms.eu a kicsi kaméleon esete a nonival, egy aranyos kis történet a magyarországi noni történetének őskorából. Egyben feljelentkezhetsz arra az email sorozatra, mely beavat a noni titkaiba.

www.segitekelindulni.blogspot.com Ebben a blogban teljesen alapszinten találsz infókat email cím, blog, skype cím nyitásáról és egyéb praktikus netes dolgokról.

www.tinyurl.com/montreux2000 Egy kis történelem, közel 10 éve találkoztunk először a Tahitan Noni juiceval, néhány kép a rendezvényről, mely Svájcban került megrendezésre.


Az egészségedre és a sikereidre:

János (nonijano)
skype: zaninjanos