gravatar

2009.07.09 Új jelentkezési lapok új katalógus

A mai napon felkerültek a "Noni Office"-re a megújult magyarországi jelentkezési lapok és az iroda kér mindenkit, hogy csak ezeket használd a jövőben. (mindkettőt mellékeltem).

  • Mint tudod lehetőség van 2 (két) üveg megrendelésével Autokartonos jogokkal rendelkező Független terméktanácsadónak jelentkezni (jutalékok, jutalmak, legkedvezőbb ár), ennek egyedüli feltétele a jelentkezési lap leadásával egyidejű legalább 2 üveg rendelése. Ebben az esetben a regisztrációs díjat is elengedi a TNI! Az új jelentkezési lapon be kell ikszelni a megfelelő négyzetet. Természetesen továbbra is van lahetőség 4 üveggel indulni. 
  • A törzsvásárlói jelentkezési lap is megújult, lehetőség van már havi egy üveg rendelésével autokartonos, igen kedvező (10.750 Ft plusz szállítási költség) áron rendelni és ennek a bejelölésére van lehetőség. Ha a jelentkezési lap leadásával egyidőben legalább 1 (egy) üveggel rendel a jelölt, akkor a regisztrációs díjat is elengedi a TNI. 
MEGJEGYZÉS: mindkét esetben az un. "PPP" rendszerű autokartonos rendszerbe történik a bejelentkezés ami annyit jelent, hogy az első alkalmat kivéve nincs automatikus kiküldés. Aki az első rendelést nem veszi át, annak a jelentkezését lemondottnak tekinti a TNI és ID számát törli, a jelentkező pedig 6 hónap várakozás után jelentkezhet ismét.

Pár napja kapható a TNI új, pazar kivitelezésű, aktuális katalógusa (román nyelven is). Az eddigiektől eltérően az árak nem a termékek mellett, hanem egy külön lapon vannak. Ennek az a célja, hogy a változásokat könnyebb legyen aktualizálni (árváltozás, új termékek bevezetése stb:). Termékrendeléskor feltétlen kérj egyet, a 400 Ft.-ot bőven megéri, beteszik a dobozba.


Lévén, hogy nem kell megfizetni a regisztrációs díjat, kezdőcsomag sem jár. Mindenkinek jószívvel ajánlom azonban, és nem csak az újonnan jelentkezőknek, hanem a régieknek is, hogy rendeljenek egy ilyen csomagot. Pazar a kinézése, gyönyörű dobozban, használható anyagok kaptak helyet (az ára 3.500 Ft.), és nagyon, nagyon jól van összerakva.

Kérdésed van? Újra el akarod indítani a TNI üzletedet? El szeretnél jutni Tahitire a TNI költségén? Vagy csak egyszerűen saját kézbe akarod venni anyagi biztonságod irányítását?


Jelentkezz, és megkeressük a Neked legmegfelelőbb megoldást. Ne érts félre, nem azt ígérem, hogy munka nélkül is boldogulni tudsz ebben az üzletben, hanem azt, hogy MEGÉRI!


A sikereidre!