gravatar

2009.09.17 Árcsökkenés? Ilyen is van a mai világban?


Szia,

Ugye te is tapasztalod nap, mint nap, hogy szépen lassan mindennek kúszik felfelé az ára? Egyre drágul minden.

Igen, ez így van mindenütt, kivéve a Tahitian Noni®International árlistáját. Még úgy is, hogy a dollár jelentősen drágult a múlt év azonos időszakához képest, és az áfa is megemelkedett, a TNI „HOME” termékei olcsóbbak lettek!

Hogy mennyivel?

Kapaszkodj meg!

Ha azt mondom 20% csökkenés, jól hangzik? Jól?

És a 40%? Az még jobb?

És az 50%? Hogy az már nem lehet igaz? De pedig az, és még nincs vége, mert a termékek 20 – 60%-al lettek olcsóbbak

Mutatok néhány példát:

TePoema® Arcápoló csomag (4 termékből áll), Régi ár: 21.300 Ft
                                                                    Új ár:      8.960 Ft. (-58%)

Hajsampon (volumennövelő, hidratáló
és regeneráló változat), 350 ml.                       Régi ár:  5.000 Ft.
                                                                     Új ár:     2.560 Ft. (-49%)

Skin Supplement™ Testápoló                           Régi ár:  5.000 Ft.
                                                                     Új ár:     2.240 Ft. (-55%)

Meggyőző különbségek, ugye? A teljes, aktuális árlistát a mellékletben találod. A teljes webes katalógust itt találod, aktuális árakkal, akciókkal, leírásokkal http://www.shoptni.info

Felmerül benned (jogosan egyébként) a kérdés: „Hol itt az átverés? Talán engedett a TNI a minőségi követelményekből? Talán kisebbek az adagok?”

Megnyugtatlak, semmi ilyesmiről nincs szó, ugyanazok a termékek kaphatók, ugyanolyan kiszerelésben, prémium minőségben, csak jelentősen olcsóbban.

Hogy mégis mi van a háttérben?

Nos, beavatlak, a TNI két csoportra osztotta a termékeket az elsőbe tartozik a Tahitan Noni juice, a levélszérum és a magolaj, (ezeknél nincs árcsökkenés), az összes többi termék a Tahitian Noni™ Home családba lett sorolva.

Ez utóbbi termékcsalád egyedi, magas minőségű és alacsony árú noni termékekből áll, melyek mindennapos használatra készültek. Szépségápolási cikkek, testsúly karbantartási program, energia és vitamin italok, teák stb., képezik a Home termékek listáját.

Az, hogy ezek a termékek változatlan minőségben, jóval kedvezményesebb áron vásárolhatók, nem véletlen:

  • Ezekkel a termékekkel kiválthatod az egyébként általad használt más márkájú termékeket és azért olcsóbbak, hogy ezt meg is tedd.  
  • Nagyon alkalmasak „kopogtató” terméknek, vagyis arra hogy a jelöltek megkedveljék a Tahitian Noni®International márkát.
  • Bármilyen alkalommal különleges ajándékot szeretnél adni, ebből a választékból, biztosan találni fogsz alkalomhoz illőt és árban megfelelőt.

Ha még eddig nem tetted meg, próbáld ki valamelyik terméket, én a hajsampont használom, csodálatos tőle a hajam.

A nyáron napozás közben a 30 faktoros napvédő testápolót használtam, nagyszerű eredményekkel (fehér bőrű, nagyon gyorsan leégő típus vagyok), sokkal kevésbé égett meg a bőröm és gyorsabban regenerálódott.

A TNI két marketing segédanyagot is megjelentetett a Home termékek minél sikeresebb promóciójára:

  • „Tahitian Noni™ Home” katalógus, mely egy pazar kiállítású nyomtatvány, rövid információval valamennyi termékcsoportról.
  • „Bevezetés a Tahitian Noni™ Home katalógus programba”, egy útmutató füzet, melyben praktikus, gyakorlati tanácsokat találsz a katalógus használatához.

Ez a két pazar kiállítású nyomtatvány méltán prezentálja a TNI minőség iránti elkötelezettségét. Tegyél egy próbát, helyettesítsd a hajsamponodat, testápolódat, arcápolódat, tusfürdődet valamelyik TNI™ Home termékre, nem fogod megbánni!

Az egészségedre és a sikereidre:

János (nonijano)

Néhány linket ajánlok figyelmedbe, hasznos olvasnivalókat találsz bennük:

www.merjnagyotalmodni.blogspot.com gondjaid vannak a cél kitűzéssel, itt pofonegyszerűen leírtam a folyamatot, mások forint tízezreket kérnek egy kurzusért, itt ingyen kapod.

www.tinyurl.com/sotetoldal az internet „sötét” oldaláról írtam egy bejegyzést, légy résen, nem csak jószándékú emberek vannak a neten.

www.nonijano.5ms.eu a kicsi kaméleon esete a nonival, egy aranyos kis történet a magyarországi noni történetének őskorából.