gravatar

2009.06.29 A TNI harmadik csomagja

Szia!

Volt már úgy, hogy valakinek bemutattad a TNI-t, tetszett is neki a dolog, szívesen elindult volna, de mikor megtudta, hogy az induláshoz közel
50.000 Ft., kezdőtőkére van szükség, nem mert belevágni.

Vagy az alsóvonaladba csatlakozott érdeklődő azért nem tudta tovább építeni a csapatát, mert sok volt neki a havi 4 üveg ahhoz hogy aktív legyen és jutalékot kaphasson és ezért egy idő után abbahagyta.

Vagy teljesen érthetetlen okból egyszerűen abbahagytad a TNI üzleted építését, és elcsábultál máshová, talán azért mert ott kissebb volt a kezdőcsomag ára, talán azéert, mert nem kellett csatlakozási díjat fizeti, vagy valami hasonló ok miatt.

Nos, a Tahitan Noni International a harmadik csomagjában olyan ajánlatot tesz eléd, melyre joggal lehet mondani, hogy "Ellenállhatatlan ajánlat".

Ha valamikor is gondolkodtál azon, hogy a TNI-vel tegyél szert újabb pénzforrásra, vagy hogy ez legyen a fő bevételi forrásod, vagy azt a célt tűznéd ki magad elé, hogy meggazdgodj ebből a vállalkozásból, hát soha jobb időpontot nem választhatnál.

Most, mikor mindenütt csak a drágulásokról, fizetés csökkentésekről kapsz hírt, a TNI berkeiben ez fordítva van,  az árak csökkennek, a juttatások növekszenek, az indulás költségei drasztikusan csökkennek.

Hadd ismételjem át az eddigi csomagokat, csak érintőlegesen:

  • Február elejétől került bevezteésre a "Siker program", mely plusz pénzjutamakkal ismeri el a különböző kategóriák elérését (Jade szint 100.000 Ft., Jade ELite szint újabb 100.000 Ft., Gyöngy szint 200.000 Ft., Gyöngy Elite szint újabb 200.000 Ft., Gyémánt szint 300.000 Ft. stb.) Életmód bónusz (eredeti nevén "autó bónusz"), utazások, kitűzők és még számtalan egyéb ösztönző a megszokott jutalékok és jutalmak FELETT
  • Március elejétől a TNI Home termékek árának drasztikus (40-50-60%-os) csökkentése. Ezzel sokkal hozzáférhetőbbé váltak a test, bőr és hajápoló termékek valamint néhány egyéb termék. Ezek a termékek is a hagyományos, TNI-nál megszokott magas minőséget képviselik. "Kopogtató" terméknek is nagyszerűen használhatók.
  • És a harmadik csomag, július 1-től, a megkoronázza az eddigieket. Nem kell megfizetni a 8.500 Ft.-os csatlakozási díjat!. Bevezetésre krül a CAS 60 fogalma, azaz az aktivitáshoz az eddigi 4 üveg helyett már 2 üveg havi vásárlásával minősülni lehet. Ez azt jelent, hogy az eddigi 47.000 Ft.-os induló költség helyett 22.000 Ft-al el lehet indulni! 
  • És még nincs vége! A TAHIRO Power és Vitality energiaitalok árának 20%-os csökkentése, új különleges ízesítésű Tahitian Noni juice beveztése, gyönyörű kivitelezésű segédanyagok, CD, DVD nyomtatott brosúrák, és még számos apróság.
Nos, mit szólsz hozzá, érdemes lenne leülni egy fél órára és megbeszélni a részleteket?  Fergeteges nyüzsgésre számítok, kérj konzultációs időpontot.

A sikereidre: János