gravatar

2009.10.15 Üzenj hadat az influenzának, ingyen noni mégis?, levél szérum,


Szia!

Kitört az ősz, csaknem télies az időjárás egyre kevesebb a napsütés, influenzával riogat bennünket a sajtó és a médiák.

Hallgattam egyszer egy nagyszerű előadást Petendi Zsolt gyógyszerésztől melyben egyszerűen elmagyarázta az immunrendszer fogalmát.

Zsoltról annyit kell tudni, hogy képzett gyógyszerészként a noni megszállottja. Mikor kb. 10 éve megjelent a noni mifelénk, az ő szavaival élve így nyilatkozott: „szakmai eufória kapott el, e nagyszerű gyümölcs tulajdonságait tapasztalván”, és ez látszott is rajta. Ő amolyan tipikus „tudós” arc és a lelkesedése igazán szívből jött.

Azóta is tanulmányozza a nonit, a világ jeles noni kutatóival személyes kapcsolatban van, (Dr. Ralph Heinicke, Dr. Neil Solomon, és mások), figyelemmel kíséri a nonival kapcsolatos tudományos kutatásokat, különösen a Tahitian Noni juiceal kapcsolatosakat.

Egy nagyszerű könyvet fordított magyarra (Dr. Nelil Solomon, Mikor, mire mennyit), és számos előadást tartott egészségügyi szakembereknek és lelkes „amatőröknek” is, mint amilyen én vagyok.

A következőket mondta az immunrendszerrel kapcsolatban: „Bizonyára valamennyien láttatok már kukoricaföldet. Nos mikor a kukorica kikel, apró pici gyámoltalan növény, folyamatosan kapálni kel mellőle a gyomokat. Ahogy nő, növekszik egyre erősebb, ha eléri a 70-80 cm magasságot már nincs szükség kapálásra a sorok és a tövek között semmilyen gaz nem tudja felütni a fejét.

Ha azonban egy kiadós nyári vihar, netalán jégverés leteperi a fiatal szárakat a földre, egyszer csak megjelennek a gazok és hirtelen elnyomják a letepert kukorica szárakat.

Hasonló módon működik az immunrendszerünk is, ahogy valamilyen támadás legyengíti szervezetünk védekező mechanizmusát, erőre kapnak a mindig jelen lévő kártevők.” Arra kell törekednünk tehát, hogy szervezetünk védekező mechanizmusa ne szenvedjen kárt, mindig erőteljesen tudjon védekezni.

És a Tahitian Noni juice támogatja a szervezet természetes ellenálló képességét. Antioxidánsokat tartalmaz, melyek segítik a szervezetet megvédeni a szabadgyökök káros hatásaitól és támogatják a szervezet természetes ellenállóképességét.

A TNJ-t nem most találták ki, már csaknem 15 éve folyamatosan bizonyítja kiválóságát, érdemes hadrendbe állítani a szervezetünk védekező mechanizmusának erősítésére.

Fogyasztottál már ma Tahitian Noni juicet? Igen? Akkor hasonlóak vagyunk, én már majdnem 10 éve minden reggel azzal kezdem a napot, hogy egy kupicával elöntök a torkomon, és hasonlóan tesz több tízezer ember világszerte.

Ingyen noni, mégis lehetséges?

Hát persze, hogy lehetséges ha nem is oly módon ahogy azt próbálják elhitetni hiszékeny emberekkel.

Kíváncsi vagy rá, miként lehetséges az „ingyen noni”? Igen? Nos, beavatlak.

A Tahitian Noni®International nem csak azzal foglalkozik, hogy mit valami bolt, eladja a TNJ-t, hanem arra is lehetőséget nyújt, hogy azok, akik továbbajánlják a termékeket ezzel pénzt is keressenek. És hát, ha pénzt keresel a noni továbbajánlásával, akkor minden megkeresett forint csökkenti a saját juiced árát.

Hogyan is megy mindez? Felettébb egyszerűen, nézzünk egy konkrét számtanpéldát. A TNJ-t legolcsóbban úgy tudod megvásárolni (és egyben a legtöbbet keresni a továbbajánlással), ha csatlakozol a TNI terméktanácsadói hálózatába.

Rendelj 4 üveggel (egy karton) és a 4 üvegért 41.385 Ft-ot kell fizetned a futárnak, aki a helyedbe hozza a dobozt (10.346 Ft./üveg). És nincs semmi más költséged, a regisztrációs díjat a TNI elengedi.

Egy üveggel felbontasz és elkezded fogyasztani, beszélsz róla ismerőseidnek, biztosan akadnak majd olyanok, akik maguk is ki akarják próbálni. Tőlük 13.500 Ft-ot kérj, mert ennyi a kiskereskedelmi ár.

A különbség 3.154 Ft./üveg, ennyivel lesz olcsóbb a te nonid, minden újabb sikeres ajánlás után. Rád bízom, hogy kiszámold a részleteket.

Ez az „ingyen noni” titka, és ez a „továbbajánlási” technika is továbbadható, vagyis bárki megismételheti, és hasonló módon megkeresheti a saját fogyasztása árát.

A csúcs az egészben az, hogy ismerősöd, aki szintén nekifogott, hogy megkeresse a fenti módon a saját üvegének az árát, neked is hasznot fog jelenteni, a TNI ui. jutalékot fizet a vásárlásai után Neked.

Ez azonban már egy másik történet, ha kíváncsi vagy, a részletekért jelentkezz a nonijano@gmail.com  címre, vagy hívj fel (skype vagy mobil).

Egy különleges Tahitian noni termék, a noni levél szérum

A levél szérum egy olyan, különleges noni termék, melyet eddig még senki sem tudott utánozni.

A noni levelét az őslakosok évezredek óta használják pl. lábgombásodás, vagy diabetesz kezelésére.

A Tahitian Noni International cég kidolgozott egy olyan egyedülálló és szabadalmaztatott eljárást, amellyel ki tudják vonni a noni növény leveleiből a hasznos alkotórészeket.

Milyen hatása van?

Bemasszírozva a bőrbe csodákra képes. Gyulladásgátló, bőrregeneráló, valamint bőrsimító. Erős, jellegzetes illata van. Hasznos a nap és szél káros hatásai ellen. Gombaellenes hatással is bír.

Magas a karotin tartalma. Nincs fáradtságérzet, talpmasszázshoz kiváló. Gyorsan beszívja a bőr, a fájdalom gyorsan elillan. Véd az UV sugarak ellen is, továbbá igen nagymértékű kromoszómavédelem érhető el a használatával.

Összetevői: noni levél kivonat, noni mag olaj, tengeri moszat, zabcsírakivonat, monoi olaj, továbbá más nyugtató és hidratáló alkotórészek.

Kiszerelés: 30 ml tubus

A többi összetevőt a honlapon találod az „áruházban”, www.tni.com/zanin

Néhány linket is ajánlok figyelmedbe, hasznos információkat találsz bennük:

http://www.shoptni.info A teljes webes termékkatalógust találod itt, aktuális árakkal, akciókkal, leírásokkal.

www.tinyurl.com/sotetoldal az internet „sötét” oldaláról írtam egy bejegyzést, légy résen, nem csak jó szándékú emberek vannak a neten. Hamarosan írom a folytatást is, mert az emberi rosszindulat és másik oldalon a naivitás egyszerűen határtalanok

www.nonijano.5ms.eu a kicsi kaméleon esete a nonival, egy aranyos kis történet a magyarországi noni történetének őskorából. Egyben feljelentkezhetsz arra az email sorozatra, mely beavat a noni titkaiba.

www.segitekelindulni.blogspot.com Ebben a blogban teljesen alapszinten találsz infókat email cím, blog, skype cím nyitásáról és egyéb praktikus netes dolgokról.

Az egészségedre és a sikereidre:

János (nonijano)
skype: zaninjanos