gravatar

2009.08.05 Új kezdőcsomag bemutatása

Szia

2000 elején hallottam először a Morinda (a Tahitian Noni®International anyavállalata) nevű amerikai cégről, mely egy teljesen ismeretlen gyümölcsből készült itallal, a Tahitian Noni juice-al valósított meg, akkor már negyedik éve fergeteges növekedést. A világ sok – sok országában kellett elindítani a forgalmazást, az igények jóval nagyobbak voltak, mint a cég akkori lehetőségei.

Magyarország kicsiny piacnak számított és valamikor 2004 – 2005 táján tervezték a piacnyitást. Az érdeklődés azonban akkora volt, hogy egy elő regisztrációs akció alkalmával, több mint 2.000 jelentkező akadt (akik be is fizették a regisztrációs díjat).

A tengernyi jelentkező arra késztette a cég vezetőit, hogy gondolják át a terjeszkedési stratégiájukat és Magyarországon lépjenek hamarabb. Így került sor arra, hogy korlátozott lehetőségekkel, 2000 júliusában lehetőség nyílt a TNI nemzetközi hálózatához csatlakozni.

Az első időkben gyakorlatilag semmilyen segédeszközzel nem rendelkeztünk és az akkor vámbesorolásnak köszönhetően egy doboz (4 üveg) TNJ több, mint 70.000 Ft.-ba került!

Írott nyomtatott anyag nem volt, csak az internetről letöltött és angolról magyarra fordított szövegek, siralmas külsővel.

A regisztrációhoz kapott kezdőcsomag tartalma angol nyelvű volt, sajnos gyakorlatilag használhatatlan a csatlakozottak túlnyomó többsége számára.

Mégis hatalmas lendülettel elindultunk és fantasztikus eredményeket produkáltunk ezzel a szerény eszköztárral.

Miért mondom el mindezt? Azért, hogy fogalmat alkothass magadnak (ha nem voltál része az akkori csapatnak és nem élted meg magad is) arról, hogy milyen szerény körülmények között kezdtük el a TNI magyarországi üzletének építését.

Ehhez képest ma már egy gyönyörű iroda várja a terméktanácsadókat és az érdeklődőket, valamint rengeteg hasznos és szép segédanyag. Egyik ilyenről szeretnék bővebben beszámolni, a kezdőcsomagról, amely több egy egyszerű kezdőcsomagnál.

2009 júliusában a TNI kezdőcsomag teljesen átalakult, és még soha ekkora odafigyeléssel nem készült. Közel 10 év magyarországi tapasztalatait ötvözi ez a rendkívül használható eszközöket tartalmazó mappa.

Íme egy leltár, a tartalmáról:

Gyönyörű doboz az egész tárolására, mely A5-ös méretű, tehát akár egy közepes kézitáskában is elfér.

DVD két rövid filmmel: „Változtasd meg az életed!” és „Határtalan jövedelem” kontakt – kapcsolatépítő tartalommal. Hat nyelven (angol, német, magyar, horvát, román és lengyel nyelv választható), fantasztikus lehetőség a nemzetközi üzletépítésre!

CD hanganyag „Tahitian Noni juice – Ősi bölcsesség igazolva” kb. 45 perc alatt szó esik a TNJ történetéről, tudományos kutatásokról, tapasztalatokról és még sok egyébről.

Ismertető füzetek:

„Vállalat – áldást hoz az egész világra” bemutatja a TNI-t ezt a nem mindennapi céget és vezetőit. A TNI nem egy jött – ment cég, már 14. éve a piacon van és ott is fog maradni.

„Termék - Tahitian Noni a természet ajándéka”, többek között bemutatja a noni gyümölcs ősi történetét, tényeket a TNJ-ről, tudományos kutatások eredményeit, terméktapasztalatokat.

„Lehetőség – mondd el a történetet”, íme néhány főcím: „Rossz egészség, egyre növekvő probléma”, „Wellness a következő 1000 milliárd dolláros iparág”, „ A TNI üzlet előnyei”, „Növekedési lehetőségek”, Bevételi lehetőségek”, „ A pénzkereset 5 módja a TNI üzletben” stb.

„Siker – megváltozott sorsok”, a TNI siker program egzotikus utazásokat, készpénz jutalmakat kínál, erről van szó ebben a füzetben.

„ Amit elmondhatsz a Tahitian Noni juice-ról és a Tahitian Noni®International-ről”, 65 kijelentés, melyek az érvényes európai törvények figyelembe vételével kerültek megfogalmazásra. Mindegyik egy gyöngyszem, címsornak, indító mondatnak használhatod őket.

„ Bevezetés a Tahitian Noni Home KATALÓGUS PROGRAMBA – útmutató a katalógus használatához”. 2009 egyik jelentős újítása a TNI részéről a termékek árának megreformálása, vagyis egyes termékek, a Home – otthon csoportba tartozóak árának drasztikus csökkentése, ez a füzet arra ad ötleteket, hogyan élj ezzel a lehetőséggel.

 „Figyelem felkeltő kártya – 5 ok amiért érdemes fogyasztani a Tahitian Noni juicet”, tudod-e, hogy a megkeresett személyeknek, (akiknek beszéltek a TNJ-ről és az üzleti lehetőségről) a 87%-át soha sem keresik meg újra. Mit gondolsz ha ezt a számot harmadára csökkentenéd, nagyobb esélyed lenne a sikerre?
Nos, ehhez kiváló segédeszköz ez a kártya, az előlapján egy gyönyörű színes képpel a TNJ-ről, hátlapján az 5 ok, és két kitöltésre váró mező.
Az egyikbe a saját adataidat írhatod, ID szám, név, telefonszám stb., és ez az egész kártyával a jelöltnél marad.
A másikba pedig a jelölt adatait írhatod, név, telefon, email, a találkozó dátuma és még egy fontos dátum, a „Nyomon követés dátuma”, vagyis az a dátum mikorra megbeszélitek, hogy mikor találkoztok újra ebben a témában.
Ezt a szelvényt LE LEHET TÉPNI, és tépd is le, mert ez a te emlékeztetőd! Elképesztően hasznos eszköz!

„Termékkatalógus” fantasztikus külsejű katalógus, megtalálható benne minden TNI által gyártott termék, az árlistán külön bejelölve, melyek a Magyarországon kaphatóak, melyeket lehet Németországból megrendelni és melyekre kell egyelőre még várni (engedélyezés).

A teljes csomag ára 3.500 Ft., magyar és román nyelven rendelhető. Az összes alkotórész megvásárolható külön – külön is, úgy kb. 5.000 Ft.-ra jön ki az egész, tehát első körben érdemes a csomagot megvenni, később pedig a hiányzó elemeket, melyek esetleg elkallódnak, ott maradnak valamelyik jelöltnél pótolni.

Ugyanúgy, mint a szépségápolási termékeknél, ezeket is beleteszik a TNJ dobozába, úgy hogy a szállításukért nem kell külön fizetni.

Ne feledd el a következő TNJ rendelésed alkalmával megrendelni ezeket a hasznos segédanyagokat.

Végezetül néhány hasznos link:

http://www.segitekelindulni.blogspot.com ha gondjaid vannak egy email cím létrehozásával és beállításával, részletes útbaigazítást találsz itt egy „gmail” cím létrehozására. (a Gmail több, mint egyszerű email szolgáltató, már 5 éve használom). Ezenkívül más elemi fontosságú internetes eszközről is találsz itt ismertetést, blog indítása, skype cím létrehozása és beállításai, Twitter stb.

http://www.nonijano.5ms.eu A kicsi kaméleon hihetetlen találkozása a nonival, valamint feliratkozási lehetőség a nonival foglalkozó email sorozatra.

http://www.nonijano.blogspot.com Noni tudástár – sok érdekes tudnivaló, egy helyen.

A sikereidre:

János