gravatar

2009.08.16 Törzsvásárlói jelentkezés

Közeledik a nyár vége, voltál már nyaralni? Vagy majd ezután mész, vagy nem mégy egyáltalán? Ó, de kár!

Szia,

A nyár a pihenés ideje, legjobb volna egész nyáron pihenni, nemde?

Kb. 20 évvel ezelőtt, még az alkalmazottak keserű kenyerét ettem, vagyis naponta be kellett járnom dolgozni, mégpedig reggel hatra!

Az építőiparban dolgoztam, egy betongyárat vezettem, és reggel hatkor indulnia kellett a termelésnek, mert az építkezéseken a munkások vártak a betonra. Az, hogy hatra ott kellett lenni, még csak a kisebb baj volt, a vekker minden reggel tette a dolgát és kizavart az ágyból, hanem nyáron, mikor a fő szezon volt soha sem lehetett tudni mikor ér véget a munkanap. Havonta csak néhány alkalommal adatott meg, hogy kettőkor hazamehettem.

Legtöbbször teljesen bizonytalan volt a vég, ui. a betonozás egy olyan csalafinta építkezési manőver, ahol teljesen pontosan soha sem lehet kiszámolni, hogy mennyi betonra lesz szükség az adott elem kibetonozásához. Így hát sokszor arra vártunk, hogy kiderüljön mennyi legyen az utolsó szállítmányban.

Ezért aztán legtöbbször este hat, nyolc sőt néha még kilenckor is ott csücsültünk, vártuk a telefon csörrenését. Másnap meg természetesen újra ott kellett lenni reggel hatra, és így nap, mint nap! Nem volt egy kellemes időtöltés, mondhatom, de túléltem.  

A nyárra azt mondják, hogy „uborkaszezon”, hogy nem történik semmi és mindenki nyaral, biztos ez? Nézz szét magad körül, és rájössz, hogy sokan vannak, mint ahogy én is voltam, akik a nyarat munkában töltik.

Nyáron sem áll le az élet, csak legfeljebb egyes arcokat, egyes szomszédokat egy ideig nem látsz, azután napbarnítottan kerülnek elő. Kitűnő okot szolgáltatnak arra, hogy megkérdezd tőlük, hol szerezték ezt a nagyszerű bőrszínt és tovább gondozd a kapcsolatotokat.

A Tahitian Noni®International tavaszra időzített számos olyan változtatást, melyet nyáron sem érdemes elfelejteni.

A legutóbbi email ezekről szólt, ha esetleg nem olvastad, mert nyaralni voltál, a mellékletben megtalálod.

Most egy olyan lehetőséget szeretnék kiemelni, melyet „Törzsvásárlói programnak” neveznek. Természetes következménye annak, hogy a TNJ-ről embereknek beszélsz, hogy akadnak vásárlóid, sőt olyanok is, akik visszatérő vásárlók. Ezeket valahogy el kell látni termékkel, de nem mindenki él a közeledben, hogy könnyedén el tudd neki vinni.

A törzsvásárlói programot arra találták ki, hogy levegye a válladról az ilyen személyek ellátását, ne kelljen nyáron a kánikulában azért utaznod, hogy elvigyél egy – egy üveggel valakinek. A TNI magára vállalja ezt a feladatot, most a lehető legegyszerűbb módon.

Hogyan válhat az érdeklődő törzsvásárlóvá?

Ki kell tölteni egy „Törzsvásárló jelentkezési lap”- ot, melyen a vásárló adatain kívül szerepel az ajánló neve és a TNI ID száma. Ezt a lapot aláírva el kell juttatni a TNI budapesti irodájába (pontos kitöltési útmutatót a mellékletben találsz). Rövidesen az internetes jelentkezés is lehetséges lesz, szólok időben.

Az eddigiektől eltérően már egyetlen üveg megrendelésével is törzsvásárlóvá lehet válni és semmilyen egyéb költség nincs (emlékszel úgy-e, hogy régebben 5.500 Ft. egyszeri regisztrációs díjat is kellett fizetni). 

Miért jó ez a törzsvásárlónak?

Kap egy ID számot – ugyanolyant mint amilyent a terméktanácsadók is kapnak és a továbbiakban erre történő hivatkozással rendelhet
Postai utánvéttel fizet (egy üveg házhoz szállítva 12.420 Ft., utánvét nélkül, ha a budapesti TNI irodában veszi át 10.750 Ft.)
Önállóan intézheti a megrendeléseit, nem kell rád várnia, a megrendelt csomagot másnap, harmadnap kézbesítik.

Miért jó ez a terméktanácsadónak – neked?

A törzsvásárló rendelései a te közvetlen rendeléseidnek számítanak, vagyis a 120 QV ponton felül 20% jutalékot kapsz (1.380 Ft./üveg).
Semmit sem kell tenned, a törzsvásárló egyedül intézi rendeléseit.
Ha kedvet kap az üzlethez bármikor átléphet terméktanácsadónak, és a te munkatársad lesz.

Milyen korlátozásai vannak a törzsvásárlói tagságnak?

Nem építhet hálózatot.
Egyelőre csak Magyarország területére érvényes ilyen formában.

Kiket keress meg ezzel a csatlakozási lehetőséggel?

Akinek valaha is eladtál egy, vagy több üveg TNJ-t
Akik valaha is tagja volt a TNI csapatodnak de már nem építi az üzletet, a terméket viszont kedveli.
Akinek valaha is tartottál bemutatót, és nem utasított el véglegesen.
Akiről tudod, hogy érdekli az egészséges életmód, és hajlandó áldozni is rá.
Akinek most is eladsz rendszeresen TNJ-t, de neked kell postáznod, vagy elvinni neki és ez a legkisebb mértékben is kényelmetlen neked.
Aki csak egy üveggel akar vásárolni, néha – néha.
Stb.

További kellemes nyarat kívánok, sok sikert és sok törzsvásárlót:

Zanin János
TNI Gyöngy szintű független terméktanácsadó.

Tel. +36 309 558 437 (mobil)
Skype: zaninjanos

Végezetül néhány hasznos link:

http://www.segitekelindulni.blogspot.com ha gondjaid vannak egy email cím létrehozásával és beállításával, részletes útbaigazítást találsz itt egy „gmail” cím létrehozására. (a Gmail több, mint egyszerű email szolgáltató, már 5 éve használom). Ezenkívül más elemi fontosságú internetes eszközről is találsz itt ismertetést, blog indítása, skype cím létrehozása és beállításai, Twitter stb.

http://www.nonijano.5ms.eu A kicsi kaméleon hihetetlen találkozása a nonival, valamint feliratkozási lehetőség a nonival foglalkozó email sorozatra.

http://www.nonijano.blogspot.com Noni tudástár – sok érdekes tudnivaló, egy helyen.

http://www.hatvanasrock.blogspot.com egy kis kikapcsolódás, kedvenc régi zeneszámaimból válogattam ebbe a blogba, írd meg melyik tetszett legjobban.