gravatar

2009.10.01 Ha támadsz, támadj teljes erővel! Növényi szappan



Szia!

Október hónap kezdődik, a nyaralási szezon már a múlté, most a dolog ideje van, be kell takarítani a terményeket, készülni a télre. A Tahitian Noni®International a tavasz folyamán bevezetett szenzációs újításaival elvégezte a „vetést”, emlékeztetőül az újítások:

  • Kimagasló készpénz díjak, a hagyományos jutalékokon FELÜL
  • A termékek túlnyomó többségére drasztikusan alacsonyabb árak
  • Könnyített csatlakozási lehetőség
  • Csodás külsejű és tartalmú segédanyagok

Előző néhány emailomban bővebben írtam ezekről, ha el szeretnéd ismét olvasni őket, jelezd a következő címre: nonijano@gmail.com .

Amikor 1996-ban a Morinda (a Tahitian Noni®International anyacége) piacra hozta a Tahitian Noni juicet, ezt a kiválóan eltalált terméket, a tulajdonosok tisztában voltak vele, hogy azonnal meg fog indulni a másolók hada.

Hogyan hasonlítsd össze a Noni termékeket?

Azt is tudták, hogy olyan magasra tették a mércét, hogy nagyon nehéz lesz a Tahitan Noni juice minőségét akár csak megközelíteni is. Hogy ez mennyire így lett, bizonyítja az a tény, hogy azóta sem alakult olyan cég mely kizárólag noni alapú termékeket forgalmazna/gyártana.

Sok-sok cég forgalmaz ilyen-olyan noni terméket, de valamennyinél ez amolyan kiegészítő, választékbővítő adalék „nekünk is van nonink” címszóval. A konkurencia minden trükköt bevet, hogy tiszán láss írtam egy bejegyzést a Noni tudástár blogban.

Érdemes elolvasni, hogy megismerd mi mindennel csábítják a gyanútlan vásárlót, azzal a címszóval, hogy „noni”. Sokszor csak minimális noni tartalom van a termékben, és sajnos ezt a fogyasztó nem mindig veszi észre.

Van erre egy találó szólásunk is „Olcsó húsnak híg a leve”, hogy miért arra a cikk választ ad.

„A jó munkához idő kell” (A rosszhoz még több, mert kétszer kell csinálni)

Azt mondják az átlagos jelöltet 6-7 alkalommal kell egy ajánlattal megkeresni, mire azt elfogadja.

Lehet gondolkodni akár évekig is, gyűjteni az információkat, figyelni másokat, figyelni a céget, hogy valóban teljesíti-e minden ígéretét stb. Lehet várni a kellő pillanatra, halogatni az elindulást „tetszik, tetszik de még meg kell várnom hogy a kiskutyámnak kinőjön a füle” típusú okokkal.

Természetesen olyanok is vannak akik egyből döntenek és csatlakoznak meglátván a nagyszerű lehetőséget.

Rendben van, mindenki másként csinálja, amikor azonban úgy döntesz „IGEN belevágok”, akkor tedd úgy mint ahogy Klári tett, taposs a gázra. Klári történetét itt hallgathatod meg. Pár perc az egész, utána várlak ide vissza.

Kényeztesd magad a TNI Skin supplement™ Növényi szappannal.

Ezek a szappanok 4-5 éve jelentek meg és mi azóta használjuk a fürdőszobánkban arc és kézmosásra. Illata nagyon kellemes és még akkor is érezhető, mikor már a „végét járja”. Nem mállik szét, az utolsó darabkáját is fel lehet használni, nagyon sokáig elegendő.

Az ősi Tahiti tisztálkodási recept érkezett hozzánk, ezekkel a szappanokkal.

Alapja a noni juice, az Aloe levél juice és a pórsáfrány olaj. Négy különböző változatban kapható.

Az eredeti zabliszt szappan felszívja a túlzott mennyiségű zsírt, megöli a baktériumokat és gyengéden radírozza a bőrt.


A tengeri algás gyengéden tisztít, hidratál és fiatalítja az érzékeny bőrt. Semleges, elegáns, bármely kor esetében ajánlható.

A papaja illatú puhítja a száraz bőrt.

A kókusztejes pedig segít a durva bőrt kisimítani.

Kiszerelés: 2 x 172 g egy csomagban, CAS ár 1.600 Ft.

Érdemes kipróbálni, legközelebb ha Tahitian Noni juicet rendelsz feltétlenül tedd a rendelési listádra. Szállításáért nem kell külön fizetni, bele teszik a dobozba.

Néhány linket is ajánlok figyelmedbe, hasznos információkat találsz bennük:

http://www.shoptni.info A teljes webes termékkatalógust találod itt, aktuális árakkal, akciókkal, leírásokkal.

www.merjnagyotalmodni.blogspot.com Ha bármit el akarsz érni az életben célul kell kitűznöd, ebben a blogban pofonegyszerűen leírtam a folyamatot, csak végig kell csinálnod. Mások forint tízezreket kérnek egy kurzusért, itt ingyen kapod.

www.tinyurl.com/sotetoldal az internet „sötét” oldaláról írtam egy bejegyzést, légy résen, nem csak jó szándékú emberek vannak a neten. Hamarosan írom a folytatást is, mert az emberi rosszindulat és másik oldalon a naivitás egyszerűen határtalanok

www.nonijano.5ms.eu a kicsi kaméleon esete a nonival, egy aranyos kis történet a magyarországi noni történetének őskorából. Egyben feljelentkezhetsz arra az email sorozatra, mely beavat a noni titkaiba.

www.segitekelindulni.blogspot.com Ebben a blogban teljesen alapszinten találsz infókat email cím, blog, skype cím nyitásáról és egyéb praktikus netes dolgokról.

Az egészségedre és a sikereidre:

János (nonijano)
skype: zaninjanos