gravatar

2009.07.29 könnyített belépés PPP60

Szia!

Nyár van, a pihenés és a feltöltődés időszaka, vannak akik ilyenkor minden aktivitásukat felfüggesztik mondván, hogy ezekben a hónapokban „a fű sem nő”, vannak azonban olyanok is, akik ilyenkor is teljes erővel építik kapcsolataikat, ismerkednek, képezik magukat.

Mit gondolsz kinek nagyobb az esélye, hogy sikerre vigye az üzletét?

Eszembe jutott egy régi történet. A ’90-es évek elején, Jugoszlávia szétesésének kezdetén, nagyban dúlt a háború Horvátországban, mikor megjelent ott egy könyv a vállalkozásokról, melyet pillanatok alatt szétkapkodtak. Megkérdezték a szerzőt, hogy minek tudható be ez a siker és ő a következőket mondta: „Nézzék, a vállalkozások piacán vihar tombol, mely előbb – utóbb el fog múlni. Aki a viharos tengeren tud hajózni, annak a vihar elmúltával könnyű dolga lesz.”

Szóval, a történet üzenete az, hogy dolgozz akkor, mikor mások nem, és meglesz az jutalmad.


Könnyített belépés PPP60 (csak 2 üveg TNJ rendeléssel)

A Tahitian Noni International ebben az évben sok – sok újítást vezetett be, melyekkel segítik e nagyszerű üzlet építését, most egyet szeretnék kiemelni közülük, a PPP60 autokarton programot.

Ha azt mondom fele akkora befektetéssel ugyanakkora lehetőséged van arra, hogy milliomossá válj, érdekelne? Nos, ez a változás pontosan ezt jelenti.

Mint tudod, a TNI marketing tervében ahhoz, hogy teljes jogú terméktanácsadó legyél, vagyis, hogy a legkedvezőbb nagykereskedelmi árakon juss hozzá a termékekhez, és hogy valamennyi jutalékra és jutalomra is jogosult legyél, be kell hogy jelentkezz az un. autokarton programba vagyis havonta rendelned kell terméket.

Július elseje előtt az autokarton 120 QV pont értékű vásárlást jelentett, vagyis 4 üveg literes Tahitian Noni Juicet.

Július elseje után a TNI azt a könnyítést vezette be, hogy elegendő 60 QV pont értékben vásárolni, vagyis 2 (két) üveg literes TNJ vásárlásával már teljes jogú autokartonos üzletépítővé lehet válni.

Még egy könnyítés szervesen kapcsolódik a fenti kedvezményhez, mégpedig az, hogy aki a jelentkezési lap leadásával egyidejűleg rendel legalább 2 üveg TNJ-t, annak a TNI a csatlakozási díjat (8.500 Ft.) is elengedi!

Nézzük csak a számokat, július elseje előtt ahhoz, hogy valaki TNI terméktanácsadónak regisztráljon 38.500+8.500 Ft-ot kellett fizetnie (plusz 1.395 Ft. szállítási díjat), ez összesen 48.395 Ft.

Július elseje után ez az összeg két üveges regisztrációnál (PPP60) 22.000Ft a két üveg, plusz 1.810 Ft. szállítási díj, vagyis összesen 23.810 Ft!

Akárhogy is számolom ez több, mint 50%-os csökkenés, fele pénzből el lehet indítani egy olyan vállalkozást, mely eddig is ezreknek biztosított komoly bevételt.

Mit gondolsz azt, aki eddig azért nem csatlakozott a terméktanácsadói csapatodhoz, mert soknak tűnt számára  a 48.385 Ft.-os induló költség, meggondolná magát, ha felkeresnéd újra és megmutatnád neki ezt az ajánlatot?

Megjegyzés: ez az ajánlat kizárólag Magyarországon és Romániában elérhető.

Szerintem érdemes próbát tenni, gondolj csak bele, az emberek 87%-át nem hívják fel újra, ha egyszer nem sikerült elsőre csatlakoztatni, te mit szoktál tenni az olyan jelöltekkel, akik nem mondanak egyből igent? Felhívod őket néha, néha? Neeem? Hagyod hogy mások arassák le a munkád gyümölcsét?

Olyan „cikisnek” tűnik, hogy felhívd és megkérdezd meggondolta-e magát? Hát így direktben az is lenne, itt van azonban ez a kitűnő „ürügy”, kár veszni hagyni.

Mondhatod pl. a következőket:

„… emlékszel arra, hogy fél évvel ezelőtt beszéltünk egy nagyszerű üzletről, melybe belefogtam? Akkor nem tudtál dönteni, talán sok volt az indulás költsége, nem mertél ennyit kockáztatni, de amúgy tetszett a dolog.

Mit szólsz hozzá, ha az mondom, most kevesebb, mint a feléért el lehet indítani ezt a szédületes üzletet, beszéljünk róla egy pár percet?

Nekem holnap délelőtt, vagy holnapután estefelé lenne a jó, neked?”

Hány jelölttel beszéltél az elmúlt időben, 5, 10, 50 több? Megérne egy rövid telefonhívást, hogy emlékeztesd őket arra, hogy kevesebb, mint 24 ezer forintért elindíthat egy vállalkozást. Nem kell sokat beszélned, a fenti pár mondat bőven elegendő.

Itt egy számtanpélda arról, hogy mennyi pénzt kereshetsz, ha találsz 5 olyan személyt, aki csatlakozik ezzel a módszerrel, és mindannyian találnak szintén fejenként 5 főt, és azok is találnak… - ismered a sablont.

Ha csak 5 szintig számolgatunk a vége több, mint 4.300.000 Ft., érdemes ezért néhányszor felemelni a telefont és felfrissíteni az ajánlatodat? Igen, akkor csapj a lovak közé.

És ez csak egy volt a sok kedvező változás közül, a többiekről is írok hamarosan bővebben, ha zavarnak ezek az email-ok, jelezd felém és leveszlek a listáról.

A sikereidre, szép napot:

János