gravatar

2009.10.10 A végtelen névlista, Járja Szilárd audio, Ingyen noni, ajakbalzsam,



Te is úgy vagy a névlistával, mint én? „Már mindenkit megkerestem, minek is lapozgassak, úgysem találok új csatlakozókat”. Biztoos?

Akadt azonban valaki, aki nem így gondolta és megleckéztetett ezen a téren. Járja Szilárd a  neve és közel 10 éve építi TNI csapatát. Azt gondolnád ennyi idő alatt már rég kimerítette névlistáját, de ő nem így gondolta és az augusztusi szponzorálási versenyt holtversenyben nyerte Németh Zsolttal. Mindkettőjüknek 8-8 új embert szponzorált frontvonalon.

Szilárd bebizonyította, hogy a névlista soha sem fogy el, mindig lehet új embereket szponzorálni. Az alábbi hangüzenetben elmondja mi is sarkallja arra, hogy a újabb jelölteket találjon. www.iaoranasikeregyetem.blogspot.com

Történetét már sokszor hallottam, de mindig újra, meg újra fellelkesít a hozzáállása. Hallgasd meg ezt az üzenetet és gondolkodj el azon, hogy maradtak-e esetleg feltáratlan igazgyöngyök az ismeretségi körödben.

Tárd fel őket!



Ingyen ebéd márpedig nincsen! (angol mondás)

És ingyen noni sem, és ingyen jutalék sincs. Sajnos az utóbbi időben kétes ajánlat körözött egy ideig az interneten és elég sokan (2-3.000-en) bedőltek és elhitték a mesét.

Ezúton közlöm mindenkivel, hogy „az akció lefújva”, az állítólagos „szponzorok” visszavonták ajánlatukat. A pontos történetet most nem írom le, ez vezetői téma, de azért adathalászatnak jó volt.

A TNI-t fennállása óta számtalan támadás érte már és érni fogja a jövőben is, irigy emberek igyekeznek keresztbe tenni annak aki jól teljesít, de ezeket mindig sikerült leküzdeni és sikerülni fog a jövőben is.

Egy egészen kicsi és olcsó TNI termék – nagyszerű ajándék

Bizonyára voltál már úgy, hogy szerettél volna egy szerény kis ajándékot adni jelöltednek, hogy emlékeztesse arra amiről beszéltél neki. Ha van a kezed ügyében ajakbalzsam, nem kell tovább törnöd a fejed, mi is legyen az.

Mi is az ajakbalzsam és mi az összetétele?

A téli szél és a nap együttesen megterheli ajkunk bőrének állapotát. A Skin Supplement™ ajakbalzsam használatával azonban megszüntethetjük a töredezettséget, szárazságot.

Fő összetevője a noni, védi bőrünket a káros behatásoktól a 15-ös fényvédő faktornak köszönhetően pedig véd a nap káros sugarai ellen is.

Kiszerelés: 4,2 g (Magyarországon eredeti narancsos, ananász és erdei gyümölcs ízesítéssel kapható), CAS/PPP ár 640 Ft.

Kiemelt összetevők:
Noni mag olaj Védelmezi, egyúttal hidratálja és puhává teszi az ajkat értékes antioxidánsok segítségével.

Édesmandula olaj Nedvességgel tölt fel és nyugtat, különösen a kiszáradt részeken.

Shea vaj Bőséges nedvességtartalmat nyújt és véd a környezeti hatásoktól.

Kukui mag olaj Krémes hidratálást biztosít az ajkaknak.

Napernyő funkció Vízálló, hosszan tartó UVA/UVB védelmet nyújt a nap sugaraival szemben.


A többi összetevőt a honlapon találod az „áruházban”,  www.tni.com/zanin

Néhány linket is ajánlok figyelmedbe, hasznos információkat találsz bennük:

http://www.shoptni.info A teljes webes termékkatalógust találod itt, aktuális árakkal, akciókkal, leírásokkal.

www.merjnagyotalmodni.blogspot.com Ha bármit el akarsz érni az életben célul kell kitűznöd, ebben a blogban pofonegyszerűen leírtam a folyamatot, csak végig kell csinálnod. Mások forint tízezreket kérnek egy kurzusért, itt ingyen kapod.

www.tinyurl.com/sotetoldal az internet „sötét” oldaláról írtam egy bejegyzést, légy résen, nem csak jó szándékú emberek vannak a neten. Hamarosan írom a folytatást is, mert az emberi rosszindulat és másik oldalon a naivitás egyszerűen határtalanok

www.nonijano.5ms.eu a kicsi kaméleon esete a nonival, egy aranyos kis történet a magyarországi noni történetének őskorából. Egyben feljelentkezhetsz arra az email sorozatra, mely beavat a noni titkaiba.

www.segitekelindulni.blogspot.com Ebben a blogban teljesen alapszinten találsz infókat email cím, blog, skype cím nyitásáról és egyéb praktikus netes dolgokról.

Az egészségedre és a sikereidre:

János (nonijano)
skype: zaninjanos