gravatar

2010.01.17 Karácsonyi költekezés (igaz történet), Miért a noni Azt mondod..

Új év, új célok, új tervek, hogy állsz ezekkel?

Karácsonyi költekezés (tanulságos és igaz történet)

Tudod, vannak akik megtervezik az évet, vannak akik meg csak úgy sodródnak az eseményekkel, mit gondolsz kinek van több pénze?

A karácsonyi készülődések idejében láttam egy műsort a TV-ben (ritkán nézem, de ez épp érdekelt). Arról volt szó, hogy néhány olyan családnak, amely elég szűkös anyagi körülmények között él, családi gazdálkodást segítő szakember segített megtervezni a bevásárlásokat, köztük az ajándékokét is.

Azzal kezdte, hogy kifaggatta a család felelős vezetőjét (feleség), hogy mennyi pénzt tud összesen karácsonyi ajándékvásárlásra költeni. Ezután személyre szólóan lebontották a költségkeretet. Nem mindenkire jutott azonos összeg, számos szempontot figyelembe vettek, ezeket most nem részletezem.

Természetesen a fenti kalkuláció során azt is meghatározták, hogy kb. mi legyen az ajándék, (játék, ruhanemű, könyv, műszaki cikk vagy egyéb).

Ezután elindultak bevásárolni, az áruházakban óriási választék és csábító kedvezmények fogadták őket. Papírral a kézben járkáltak és keresték a megfelelő árucikket. A csábító ajánlatok nem egy esetben nagyobb összeg elköltésére sarkallták volna az asszonyt és ha nincs mellette a segítő, el is  csábult volna és hamar felborult volna a költségvetés.

Azonban a segítő nem engedett semmi túlköltekezést, a megállapított és leírt keretbe be kellett illeszkedni. Ha nem volt megfelelő árfekvésű termék, mentek tovább.

A vége az lett, hogy a család minden tagja megkapta az eltervezett ajándékot, és még egy kicsivel kevesebb pénz is fogyott, mint amit tervbe vettek. Ha nem lett volna a szigorú segítő, az asszony mellett, akkor biztos kifutott volna a keretből és valakinek nem jutott volna ajándék, vagy pedig meg kellett volna növelni keretet, valószínűleg hitel segítségével.

Két tanulságot emelnék ki:

A pontos tervezésre fordított idő meghozta az eredményt. Ha nem ültek volna le papírral, tollal és vesznek számba minden körülményt, nem lehetett volna beosztani a költségkeretet.

A terv szigorú betartása is elengedhetetlenül fontos eleme volt ennek a bevásárlási akciónak. Nem elég ugyanis megtervezni, végre is kell hajtani a tervet. Szigorúan és következetesen.

Miért írtam le ezt a kis történetet? Hogy jön ez a TNI-hez?

Egyszerű a válasz, mert itt is meg kell tervezni a teendőket ahhoz hogy pl. a következő karácsonyi bevásárlásra többet költhessünk szeretteink megajándékozására, vagy hogy együtt utazzunk jövőre a nemzetközi konferenciára az USA-ba.

A másik hasonlóság a kitartás, hiába a legjobb terv, ha nem valósul meg, eredmény sem lesz. Ha már megtervezted, akkor hajtsd is végre szigorúan és fegyelmezetten. Ha úgy érzed egyedül nem megy, kérj segítséget.

Miért a Tahitian Noni juice?

Sokszor leírtam már, sokszor elmondtam személyes tapasztalataimat a juice-al, tizedik éve, hogy rendszeresen fogyasztom. Ha nem tapasztalnám jótékony hatását, már biztosan abbahagytam volna.

Rengeteg üveg TNJ ment keresztül a kezeimen, és jutott el a fogyasztókhoz. Ez a szám azért is magas, mert egy ideig, amíg nem volt iroda Budapesten, raktárt is üzemeltettem, melyben más vonalak forgalmazóit is kiszolgáltam.

Soha, de soha, senki sem hozott vissza egy üveget sem azzal, hogy bármilyen rossz hatást tapasztalt volna, vagy hogy romlott lett volna a juice. Annál több az olyan tapasztalat, hogy emberek hosszú évekig kitartóan fogyasztják még akkor is ha egy garast sem keresnek vele.

És vannak olyanok is, akik valami okból kifolyólag abbahagyják a fogyasztást (pl. elcsábulnak más termék felé), és azután egyszer csak újra megjelennek és kérnek egy üveggel, azután még egyel és így tovább.

Mit gondolsz, mi lehet ennek az oka? Lehet, hogy valóban megéri az árát? Lehet, hogy nem tudják mire költeni a pénzüket? Nem tudom, én mindenkinek jószívvel ajánlom a fogyasztást.

Azt mondod…

Azt mondod drága?

Azt mondom ne vásárolj kiskereskedelmi áron, csatlakozz TNI tanácsadónak és vásárolj nagyker. áron (25% kedvezmény).

Azt mondod nem akarsz csatlakozási díjat fizetni, hogy olcsóbban vásárolhass?

Azt mondom nem is kell. Rendelj a jelentkezéseddel egy időben legalább 2 üveg Tahitian Noni juicet és a TNI elengedi a jelentkezési díjat.

Azt mondod nem akarsz 4 üveggel vásárolni ahhoz, hogy csatlakozhass? Azt mondom nem is kell.

A PPP60 programmal a TNI lehetővé tette, hogy mindössze 2 üveg TNJ vásárlásával teljes jogú pozíciót szerezz. Elindíthatod az üzletedet mindössze 22.000 Ft.-ból!

Azt mondod nem érdekelnek a kitűzők, a diplomák, inkább pénzjutalmat szeretnél kapni?

Azt mondom minősülj a „Siker Program” követelményei szerint, és 100.000 forinttól 1.000.000 Dollárig (kb. 180 millió Ft.), kapsz készpénzjutalmat. Természetesen a rendes jutalékokon felül.

 Azt mondod ez érdekes, beszéljünk róla.

Azt mondom, kérj egy időpontot és átbeszéljük a teendőket. noniklub@gmail.com

Egy jó döntés gazdaggá tehet.

Van egy amerikai barátom, Tom Big Al Schreiternek hívják (ő az a tarfejű úr nejem mellett), nemrég Magyarországon járt, ő évente egyszer egy olyan körutazáson vesz részt, ahol az utasok egyetlen dolga az, hogy jól érezzék magukat, ezek olyan óceánjáró hajók, melyek minden luxussal fel vannak szerelve. Úgy néznek ki, mint egy fehér cukormázból készült játékhajó… TOVÁBB
Noni a csodás gyümölcs

(Részlet Dr Neil Solomon A noni fenomén c. könyvéből)

VINEYARD- Valószínűleg már hallottál dr. Niel Solomonról. Sokan ismerik. Azon kívül, hogy a Johns Hopkins képzett orvosa, Ph.D. is. 18 éve vezeti a Los Angeles Time egészségügyi tanácsadó rovatát. Naponta ad egészségügyi tanácsokat a CNN TV-ben, és számtalan TV és rádió show-ban szerepel… TOVÁBB


Néhány linket is ajánlok, hasznos információkat találsz bennük:


www.nonijano.5mp.eu a kicsi kaméleon esete a nonival, egy aranyos kis történet a magyarországi noni történetének őskorából. Egyben feljelentkezhetsz arra az email sorozatra, mely beavat a noni titkaiba.

www.segitekelindulni.blogspot.com Ebben a blogban teljesen alapszinten találsz infókat email cím, blog, skype cím nyitásáról és egyéb praktikus netes dolgokról.


Az egészségedre és a sikereidre:

János (nonijano)
skype: zaninjanos