gravatar

2009.11.14 Egy kis nonis történelem nemsokára 10 év



Tíz év nagy idő egy ember életében, például ha 100 évig élsz akkor az életed egy tizede.

Pár hónap híján tíz éve hallottam először a noni növényről és arról a különleges gyümölcsről, melyből a Tahitian Noni juice készül. Olyan hihetetlen történeteket írtak le a fogyasztók, akkor még főként angol nyelven, melyekről joggal hihettük, hogy kitaláltak.

Küzdelmes időszak következett, el kellett érni, hogy Magyarországra is eljusson ez a termék a távoli déltengeri termőhelyéről. Akkor még csak a Tahitian Noni®International gyártott noniból készült terméket a világon, és óriási volt a kereslet világszerte a juice iránt. Aztán egyszer csak eljött az idő és megkóstolhattuk ezt a fura ízű gyümölcslevet. Volt akinek ízlett, volt akinek nem, de egyszerre csak elkezdtek érkezni a kedvezőbbnél, kedvezőbb tapasztalatok.

Igaz, hogy „aranyárban” adták, egy dobozzal – 4 üveg, 79.000 Ft-ba került (ma 30.000 Ft.-val kevesebbe), mégis villámgyorsan felfutott a forgalom. Ahogy az lenni szokott, alantas támadások is értek bennünket és a noni juicet, tudod mindig akadnak „jóakarók”.

Volt olyan, hogy egy „szakember” megkérdőjelezte a noni növény létét is, de sikerült túltenni magunkat ezeken a támadásokon, a noni tette a dolgát és nagyszerű tapasztalatokról számoltak be a fogyasztók.

A Tahitian Noni®International céggel 2000 őszén volt alkalmunk először találkozni, mégpedig Svájcban, az első európai rendezvényükön. Megismerkedtünk az 5 tulajdonosból néggyel, és Dr. Ralph Heinicke-vel a noni egyik világhírű szaktekintélyével.

Rajtuk kívül, ezernyi hozzánk hasonló TNJ rajongóval, Európa számos országából. Most így visszatekintve, világosul meg előttem, hogy az a rendezvény tette helyre bennem a dolgokat. Láttam, hogy nem amatőrökkel van dolgunk, a TNI valamennyi tulajdonosa pontosan tudta mit akar elérni és azt is, hogy hogyan.

Az akkor elhangzott ígéretek sorra megvalósultak (EU-s forgalomba hozatali engedély, Saját Tahiti feldolgozóüzem Tahitin, nonis milliomosok sora, budapesti iroda, magyar nyelvű segédeszközök stb.).

Erről az összejövetelről van néhány fotóm, készítettem belőlük egy videót, zenei aláfestéssel itt találod (ne feledd el bekapcsolni a hangszórókat).

A Tahitian Noni®International által képviselt üzleti modell tíz év eltelte után időszerűbb, mint bármikor.

A Tahitian Noni juice már bizonyított, bejáródott termék a piacon.
A Tahitian Noni®International nem egy „majd lesz” cég, 13 éve piacvezető a noni iparágban.
A TNI üzleti modellje kiállta az idők próbáját, a becsületes munkáért, becsületes jutalékot fizet.

Email archívum

Létrehoztam egy blogot, melybe feltöltöttem az összes fontosabb emailt, melyet ebben az évben küldtem neked. Lehet hogy nem olvastad valamelyiket, lehet hogy fel szeretnéd frissíteni a leírtakat, de lehet hogy új vagy a csapatomban és a régebbieket nem kaphattad meg.

A blogot itt találod. Jó olvasgatást!

Tipp. Ha jelöltednek olyan kérdése van, amelyekre valamelyik emailban választ kaphat, nyugodtan add meg neki az oldal címét.

Noni tudástár blog

A www.nonjano.blogspot.com blogban sok – sok információt találsz a noniról, elég sok bejegyzés van már fenn (több mint 50), de azért ne ijedj meg a navigálás könnyű. Középen találod a „Címkék” mezőt, és alatta bejegyzések címszavait. Ha valamelyik címszó érdekel, csak kattints rá és azonnal előjön az összes bejegyzés, amelyben ez a címszó szerepel.

Tahitian Noni®International weboldal

Egyre többen rendelkeznek internetes fizetésre alkalmas bankkártyával, így egyre többen használhatják ki a TNI weboldalán az internetes rendelési és jelentkezési lehetőséget. Az aktív terméktanácsadók ezen az oldalon belül aloldalt hozhatnak létre, amely valahogy így néz ki www.tni.com/zanin (ez ez én aloldalam). A te aloldaladat a /zanin helyett a /ateneved teszi személyessé.

Ez azt jelenti, hogy a TNI honlapja megjegyzi kinek az aloldalával jelentkezett fel a jelölt és ha bármilyen vásárlás, törzsvásárlói vagy terméktanácsadói bejelentkezés történik, azt az aloldal tulajdonosához kapcsolja.



Egy időkorlátos ajánlat, mely dec 31-én lejár


Ez a SIKER PROGRAM, amely PLUSZ pénzjutalmakkal ismeri el a magasabb kategóriába lépést. Íme néhány jutalom kedvcsinálónak, a részletekért jelentkezz, van még idő egy jó hajrával te is kaphatsz belőlük.
·         Jade szint 100.000 Ft.,
·         Jade Elite szint újabb 100.000 Ft.,
·         Gyöngy szint 200.000 Ft.,
·         Gyöngy Elite szint újabb 200.000 Ft., (a legmagasabb elérhető díj 1 millió dollár!).
·         Életmód bonusz (legtöbb helyen autó bonusznak nevezik és meg is kell venni a gépkocsit, hogy megkaphasd, a TNI-nál arra költöd amire akarod 150.000 Ft.-tól),
·         Ingyenes utazások, az USA-ba, Tahiti-re, stb.


Néhány linket is ajánlok figyelmedbe, hasznos információkat találsz bennük:


www.nonijano.5mp.eu a kicsi kaméleon esete a nonival, egy aranyos kis történet a magyarországi noni történetének őskorából. Egyben feljelentkezhetsz arra az email sorozatra, mely beavat a noni titkaiba.

www.segitekelindulni.blogspot.com Ebben a blogban teljesen alapszinten találsz infókat email cím, blog, skype cím nyitásáról és egyéb praktikus netes dolgokról.


Az egészségedre és a sikereidre:

János (nonijano)
skype: zaninjanos