gravatar

2009.12.01 Ajándékozási tippek TNI Home termékekkel

Megkezdődött az év utolsó hónapja, különleges ajándékot keresel? Olvass tovább.

Te is szoktál Karácsonyra ajándékot adni szeretteidnek? És te is gondban szoktál lenni, hogy mi is legyen az ajándék? Te is amolyan igazi Ajándékot adnál – nagy „A”-val? És tanácstalan vagy?
Nos van egy jó hírem: a TNI már márciusban gondolt a Karácsonyi ajándékozási hullámra ui. ekkor váltak a TNI Home termékek drasztikusan (40-50-60%-al) olcsóbbá. Arra gondoltam ezekből a termékekből fogok ajándékot választani az idén, te is?
A HOME termékek között nagyszerű karácsonyi ajándékokat találsz, a megszokott prémium TNI minőségben. Íme néhány példa
TePoema arcápoló csomag (négyféle termék: tisztítás, tonizálás, regenerálás és táplálás), 8.960 Ft. Egy ilyen csomag legalább 2 hónapra elegendő a mindennapos arcápoláshoz, ráadásul egy gyönyörű díszzacskót is kapsz, így még a csomagolásra sem kell gondolnod.
Hajsampon három féle (volumennövelő, hidratáló, regeneráló, nagyon kevés kell belőle, sokáig elegendő) 350 ml. 2.560 Ft.
Skin Supplement tusoló gél (nagyon kellemes illatú, gazdaságos) 350 ml. 2.135 Ft.
Skin Supplement borotválkozó gél 100 ml. 1.920 Ft. stb.


Egy egészen kicsi és olcsó TNI termék – nagyszerű ajándék – a Skin Supplement™ ajakbalzsam

Mi is az ajakbalzsam és mi az összetétele?

A téli szél és a nap együttesen megterheli ajkunk bőrének állapotát. A Skin Supplement™ ajakbalzsam használatával azonban megszüntethetjük a töredezettséget, szárazságot.

Fő összetevője a noni, védi bőrünket a káros behatásoktól a 15-ös fényvédő faktornak köszönhetően pedig véd a nap káros sugarai ellen is.

Kiszerelés: 4,2 g (Magyarországon eredeti narancsos, ananász és erdei gyümölcs ízesítéssel kapható), CAS/PPP ár 640 Ft.

Kiemelt összetevők:

Noni mag olaj Védelmezi, egyúttal hidratálja és puhává teszi az ajkat értékes antioxidánsok segítségével.

Édesmandula olaj Nedvességgel tölt fel és nyugtat, különösen a kiszáradt részeken.

Shea vaj Bőséges nedvességtartalmat nyújt és véd a környezeti hatásoktól.

Kukui mag olaj Krémes hidratálást biztosít az ajkaknak.

Napernyő funkció Vízálló, hosszan tartó UVA/UVB védelmet nyújt a nap sugaraival szemben.

A többi összetevőt a honlapon találod az „áruházban”,  www.tni.com/zanin

Kényeztesd magad a TNI Skin supplement™ Növényi szappannal.

Ezek a szappanok 4-5 éve jelentek meg és mi azóta használjuk a fürdőszobánkban arc és kézmosásra. Illata nagyon kellemes és még akkor is érezhető, mikor már a „végét járja”. Nem mállik szét, az utolsó darabkáját is fel lehet használni, nagyon sokáig elegendő.

Az ősi Tahiti tisztálkodási recept érkezett hozzánk, ezekkel a szappanokkal.

Alapja a noni juice, az Aloe levél juice és a pórsáfrány olaj. Négy különböző változatban kapható.

Az eredeti zabliszt szappan felszívja a túlzott mennyiségű zsírt, megöli a baktériumokat és gyengéden radírozza a bőrt.

A tengeri algás gyengéden tisztít, hidratál és fiatalítja az érzékeny bőrt. Semleges, elegáns, bármely kor esetében ajánlható.

A papaja illatú puhítja a száraz bőrt.

A kókusztejes pedig segít a durva bőrt kisimítani.

Kiszerelés: 2 x 172 g egy csomagban, CAS ár 1.600 Ft.

Tipp: Rendelj ezekből a termékekből szeretteidnek, karácsonyi ajándékul hálásak lesznek érte. A Tahitian Noni juiceval együtt rendelve a szállítás  ingyenes – beteszik a dobozba őket.

Ha hétfő, akkor webkonferencia

A webkonferencia a legkényelmesebb módja annak, hogy ebben a ködös, szeles időben ne kelljen sehová sem utaznod, és mégis részt vehess otthonod kényelméből egy rövid bemutatón és az azt követő rövid képzésen. A képzések felváltva foglalkoznak a termékekkel és az üzleti lehetőséggel. Küldj egy üres emailt a webkonf@gmail.com címre és azonnal küldöm a szükséges hozzáférési linket és a jelszót, mellyel be tudsz jutni a terembe.

Kezdés 19h-kor, jelöld be magadnak már most ezt az időpontot.

Siker

A siker tengernyi apró kis mozaikkockából tevődik össze és legtöbbször nem egyetlen nagy tett eredménye, hanem sok – sok apró kicsi tetté. Nézd meg a mellékelt PowerPoint bemutatót és azonnal érteni fogod mire gondolok (ne feledd el a hangszórókat is bekapcsolni).

Hasznos linkek

www.merjnagyotalmodni.blogspot.com Ha bármit el akarsz érni az életben célul kell kitűznöd, ebben a blogban pofonegyszerűen leírtam a folyamatot, csak végig kell csinálnod. Mások forint tízezreket kérnek egy kurzusért, itt ingyen kapod.

www.tinyurl.com/sotetoldal az internet „sötét” oldaláról írtam egy bejegyzést, légy résen, nem csak jó szándékú emberek vannak a neten. Hamarosan írom a folytatást is, mert az emberi rosszindulat és másik oldalon a naivitás egyszerűen határtalanok

www.nonijano.5mp.eu a kicsi kaméleon esete a nonival, egy aranyos kis történet a magyarországi noni történetének őskorából. Egyben feljelentkezhetsz arra az email sorozatra, mely beavat a noni titkaiba.

www.segitekelindulni.blogspot.com Ebben a blogban teljesen alapszinten találsz infókat email cím, blog, skype cím nyitásáról és egyéb praktikus netes dolgokról.


Az egészségedre és a sikereidre:

János (nonijano)
skype: zaninjanos