gravatar

2009.12.18 Heinicke emlék Karácsonyi ajándék tippek

Szomorú szívvel továbbítom az alábbi hírt:

„Szeretném őszinte részvéttel bejelenteni nektek, hogy Dr. Ralph Heinicke, (95) korunk egyik legnagyszerűbb tudósa eltávozott közülünk. Ralph otthon volt szeretett feleségével Ann-nal, amikor elesett és súlyos fejsérülés érte. Bár az orvosi segítség azonnal megérkezett, Dr. Heinicke nem tért többet magához.

Ralph lenyűgöző tudós volt és sokan egyszerűen csak a “Noni Atyjának” hívták. Eredetileg az ő tudományos értekezése keltette fel a noni gyümölcs iránti érdeklődésünket és segített arra ösztönözni mindenkit, hogy a noni fa előnyös tulajdonságait eljuttassuk mindenhova. Az ő tudományos kutatásain alapszik ezen csodálatos gyümölcsről való tudásunk.

Azon túl, hogy bámulatos tudós volt Ralph-ra az őszinte szeretete, kellemes természete és igaz barátsága miatt is emlékezni fogunk. Szó szerint emberek millióinak az életét áldotta meg és nagyon fog nekünk hiányozni. A szeretetünket és az imáinkat ajánljuk fel drága feleségének, a gyermekeinek, unokáinak és dédunokáinak. Ugyan sokan a “Noni Atyjának” nevezik sokunknak sok más módon is az apja volt.

Nagyon fog nekünk hiányozni.

Üdvözlettel,

John Wadsworth
TNI, Elnök”


Karácsonyi ajándék ötletek.

Emlékeztetőül néhány ötlet, még nem késő, ha hétfőn megrendeled, kedden a futár kopog velük az ajtódon, még bőven lesz időd becsomagolni őket.

TePoema arcápoló csomag (négyféle termék: tisztítás, tonizálás, regenerálás és táplálás), CAS/PPP ár 8.960 Ft. Egy ilyen csomag legalább 2 hónapra elegendő a mindennapos arcápoláshoz, ráadásul egy gyönyörű díszzacskót is kapsz, így még a csomagolásra sem kell gondolnod.
Hajsampon három féle (volumennövelő, hidratáló, regeneráló, nagyon kevés kell belőle, sokáig elegendő) 350 ml. CAS/PPP ár 2.560 Ft.
Skin Supplement tusoló gél (nagyon kellemes illatú, gazdaságos) 350 ml. CAS/PPP ár 2.135 Ft.
Skin Supplement borotválkozó gél 100 ml. CAS/PPP ár 1.920 Ft.
Skin Supplement™ ajakbalzsam, 4,2 g (Magyarországon eredeti narancsos, ananász és erdei gyümölcs ízesítéssel kapható), CAS/PPP ár 640 Ft.
Skin supplement™ Növényi szappannok:
Eredeti zabliszt szappan felszívja a túlzott mennyiségű zsírt, megöli a baktériumokat és gyengéden radírozza a bőrt.
Tengeri algás gyengéden tisztít, hidratál és fiatalítja az érzékeny bőrt.

Papaja illatú puhítja a száraz bőrt.

Kókusztejes pedig segít a durva bőrt kisimítani.

Kiszerelés: 2 x 172 g egy csomagban, CAS/PPP ár 1.600 Ft.

Tipp: Rendelj ezekből a termékekből szeretteidnek, karácsonyi ajándékul hálásak lesznek érte. A Tahitian Noni juiceval együtt rendelve a szállítás  ingyenes – beteszik a dobozba őket.

+Egy Tipp: Rendelj egy katalógust is, csodálatosan szép, megtalálható benne valamennyi TNI termék képe és bemutatása.

++Egy Tipp: Árlistát a katalógusba nem tesznek, mert így könnyebb a változásokat követni, ha érdekelnek az árak, küldj egy emailt a nonirend@gmail.com címre és azonnal küldök egyet.

Mindenkinek kellemes készülődést kívánunk és azt, hogy a karácsony szelleme megáldja az otthonaitokat ezen különleges időszakban!
János és Melinda
skype: zaninjanos