gravatar

Gyorsítópálya az igyekvőknek

Kezdőként lehetőséged van egy "gyorsítópályára" lépni és részesülni a TNI világforgalmából (pont úgy, mintha részvényes lennél)


Pár szóban hadd ismételjem el miről van szó:

A TNI legújabb jutalmazási stratégiája a kezdőknek kimagasló kereseti lehetőséget kínál. 


Csak kezdd el mesélni (vagy folytasd) nonis történeted mindenkinek aki csak a közeledbe kerül és a jutalom nem marad el. 


Csatlakoztass új üzletépítőket, mutasd meg nékik milyen nagyszerű cég és milyen fantasztikus termék van a birtokunkban.  


Minden egyes üzletépítőként csatlakozott új társad után "Gyorsindulás bónusz" jár (4 üveg után ez 5.520 Ft.). A matek egyszerű, ahány új belépőd van annyiszor 5.520 Ft.


Gyorsítópálya.


Mit gondolsz van 5 olyan ismerősöd akik csatlakoznának? Ha úgy gondolod van, csak időbe telik, mire megtalálod őket, semmi gond. Akár több hónapig is keresgélhetsz mire meglesz az 5 csatlakozód. Mikor megvannak, akkor abban a hónapban mikor kivan az 5 új aktív csatlakozód, jogod van osztalékot kapni a TNI világszerete megvalósított forgalmából.

Teljesen mindegy, hogy előtted csatlakozott be valaki vagy utánad, itt él a közeledben vagy a világ másik felén, a te alsóvonaladba tartozik, vagy máséba - RÉSZT KAPSZ a megvalósult forgalmából.

Csábítóan hangzik ugye? Egy 45-50 millió dolláros havi összforgalmú cég 2%-ot tesz egy kalapba,   melyből a fentiek teljesítése esetén elveheted részed. Ez a rész kb 43-47 ezer forint (ha lejben gondolkodsz számold át). 


És ez csak a kezdet, mert van tovább is, de most erre nem térek ki, a további részleteket itt olvashatod, vagy írj.


A sikereidre: János


skype: zaninjanos